OM K-FAB SCANDINAVia

K-FAB Scandinavia grundades i Sundsvall, Sverige 1974 av Karl Göte, även kallad K-G, Granström. År 2000 tog Karl Götes son, Tommy Granström över verksamheten, bytte namn och utvecklade verksamheten ytterligare.

År 2015 blev K-FAB Scandinavia dotterbolag till Teqnion AB och Helene Romby tog över som VD.

Nu

Idag bedriver K-FAB Scandinavia två parallella spår. Det ena spåret producerar lampor under privat label, vilket innebär att lamporna säljs av återförsäljare under deras egna namn. Det andra spåret säljer utvalda kollektioner under K-FABs egna namn och märke.

K-FAB Scandinavias huvudkontor ligger i Sundsvall och har ett systerkontor i Kina. Produktionen sker i fabriker som nästintill enbart producerar för K-FAB Scandinavia.

RÅMETALL • TEXTIL • GLAS • KROM • BETONG • SÄDESSLAG • LÄDEr

Dessa är några av de ledord som återspeglas i våra produkter och som gett oss inspirationen i skapandet av funktionella lampor som är precis så där lagom kaxiga. Rak, tydlig och avslappnad kommunikation inom teamet, från första designlinje till färdig produktion gör det möjligt för oss att erbjuda ett unikt sortiment som andas skandinavisk formgivning i all sin enkla prakt.

Affärside och värdegrund

Målet och visionen är att skapa lampkollektioner som speglar det vackra och naturliga ljuset i Skandinavien och samtidigt erbjuder trendsäker design och maximal funktion med underhållsservice livet ut.

Kundens behov och önskemål är alltid i fokus och vi lägger ett stort värde i personliga relationer, rak kommunikation, korta beslutsvägar och välkomnande atmosfär. Vi lägger också stor vikt i en trivsam arbetsmiljö; Om medarbetarna trivs, trivs också våra kunder!

Kvalitetssäkring

K-FAB följer alla miljölagar och arbetsmiljölagar genom hela produktionskedjan och är CE­certifierad.

Kontakta oss!

Kontaktuppgifter
Hur kan vi hjälpa dig?

Befintlig kund

Contact us

Let´s get in touch

Contact details
How can we help you?